Nytt kontor och nyrekrytering


Vi rekryterar och öppnar kontor i Göteborg

När leveransen av Icon Växjös 21 våningar höga prefabricerade stomme nu är klar siktar Prefabsystem Syd på nästa nivå. Efter bara 2 år i branschen startar Växjöföretaget upp ett kontor i Göteborg. Siktet är inställt på att bli den självklara samarbetspartnern för prefabricerade stomsystem.

”Göteborgsregionen växer och kommer att utvecklas något enormt under lång tid framöver. Vi har ett helhetskoncept som står sig starkt och vill vara en del av den utvecklingen. Med den riktning företaget har tagit under de första två åren i åtanke känns detta som ett självklart steg att ta” säger Hans Lindfors, VD Prefabsystem Syd

För att lyckas med detta har viktiga rekryteringar gjorts. Från Strängbetong kommer tre erfarna säljare, Lars Josefsson, Mårten Holmberg och Stefan Abrahamsson att stärka upp Prefabsystem Syds organisation. Ytterligare rekryteringar av projektledare och konstruktörer kommer att behövas framöver.

”Vi letar efter erfarna personer med stor branschkännedom, som snabbt kan bli självgående” säger Hans Lindfors.

Kontakt
Hans Lindfors, VD Prefabsystem Syd
hans@prefabsystemsyd.se

Bisnode

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Prefabsystem Syd

UC sigill