Kontakt


Hans Lindfors

Hans Lindfors

Vd och Teknisk säljare / Byggnadsingenjör

Tel: 0725–400 217
E-post: hans@prefabsystemsyd.se
Växjö-kontoret

Hans har varit verksam som arbetsledare och platschef inom NCC från 1987 fram till 2000. I 8 år arbetade han sedan som säljare och formuthyrare på Doka Sverige AB innan han gick vidare till Abetong där han haft en roll som säljchef och säljare fram till 2015.

Stefan Abrahamsson

Stefan Abrahamsson

Vice Vd och Affärschef Göteborg / Borås

Tel: 0725–400 991
E-post: stefan.abrahamsson@prefabsystemsyd.se
Göteborgs-kontoret

Stefan har sedan 2003 arbetat inom Strängbetong på ett flertal olika positioner. Sedan 2010 har han varit affärsansvarig och innan dess planerings-ansvarig, avdelningschef och elementtillverkare. Stefan har ett stort sportintresse och reser gärna. Hemorten är Göteborg.

Lars Josefsson

Lars Josefsson

Affärschef Göteborg / Malmö

Tel: 0725–400 911
E-post: lars.josefsson@prefabsystemsyd.se
Göteborgs-kontoret

Lars startade sin yrkesbana som konstruktör på Strängbetong i början av 80-talet. Sedan dess har han testat rollen som kalkylator, projektledare, säljare och sedermera säljchef. Vid sidan av jobbet är sport och resor ett stort intresse. Även privat finns ett intresse för betong och konstruktion då Lars konstruerar och säljer växthus i just betong.

Mårten Holmberg

Mårten Holmberg

Affärschef Småland / Blekinge / Östergötland

Tel: 0725–400 971
E-post: marten.holmberg@prefabsystemsyd.se
Göteborgs-kontoret

Mårten har, efter att ha lämnat familjeföretaget i Småländska Skillingaryd, i olika positioner under 10 års tid arbetat inom BE Group och dess dotterbolag Lecor Stålteknik. Mellan 2013 och 2017 har han arbetat på Strängbetong som Affärsansvarig. Mårten är bosatt i Mölndal och utgår från vårt kontor i Kungsbacka.

Gunnar Sjökvist

Gunnar Sjökvist

Projektledare / Byggnadsingenjör

Tel: 0725–400 299
E-post: gunnar@prefabsystemsyd.se
Växjö-kontoret

Gunnar har arbetat inom NCC:s organisation sedan mitten av  80-talet. Han har erfarenheter som arbetsledare och certifierad platschef. Vid sidan av jobbet är idrott ett stort intresse. Gunnar bor med fru och tornårsbarn i Växjö.

Marcus Hagblom

Marcus Hagblom

Projektledare

Tel: 0725–400 544
E-post: marcus.hagblom@prefabsystemsyd.se
Växjö-kontoret

Marcus började sin yrkesbana som snickare i mitten på 90-talet. Har sedan varit egenföretagare i byggbranschen i 7 år. De senaste 8 åren har han jobbat som projektledare på GBJ-BYGG. Även privatlivet har präglats av byggande med en viss förkärlek till betong. För övrigt sysselsätter han sig på gården där hans fru och två döttrar förgyller tillvaron.

Peter Björklund

Peter Björklund

Projektledare

Tel: 0725–400 101
E-post: peter.bjorklund@prefabsystemsyd.se
Göteborgs-kontoret

Peter har sin bakgrund inom Strängbetong där han har haft flera olika roller genom åren; elementtillverkare, produktionsutvecklare samt projektledare. Idrottsintresset är stort och har alltid funnits där. Peter bor i Göteborg och gillar att upptäcka nya platser, i närområdet men även runt om i världen. Han har ett samhällsintresse och en nyfikenhet på personlig utveckling.

Lars Bengtsson

Lars Bengtsson

Projektledare

Tel: 0725–400 198
E-post: lars.bengtsson@prefabsystemsyd.se
Göteborgs-kontoret

Lars har sedan 2012 arbetat som projektledare på Strängbetong. Innan detta har han jobbat som inhyrd konsult på Kvarnbäckens Betongfabrik med konstruktion, projektledning, planering och försäljning. På fritiden är bilar ett stort intresse, gärna gamla och ombyggda. Lars bor i Fjärås, söder om Kungsbacka.

Marie Bertilsson

Marie Bertilsson

Projektledare

Tel: 0725–400 120
E-post: marie.bertilsson@prefabsystemsyd.se
Göteborgs-kontoret

 

Michaela Lindfors

Michaela Lindfors

Administratör

Tel: 0725–400 188
E-post: michaela.lindfors@prefabsystemsyd.se
Växjö-kontoret

Michaela kombinerar sin tjänst som Administratör hos Prefabsystem Syd med jobb som säljare i butik. Hon har mycket erfarenhet inom skönhet & hälsa och driver eget företag vid sidan om där hon inriktar sig på smink och hår. Utanför jobbet är Fitness ett stort intresse för både Michaela och hennes sambo.

Bisnode

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Prefabsystem Syd

UC sigill