Kontakt


Hans Lindfors

Hans Lindfors

Vd och Teknisk säljare / Byggnadsingenjör

Tel: 0725-400 217
E-post: hans@prefabsystemsyd.se
Växjö-kontoret

Hans har varit verksam som arbetsledare och platschef inom NCC från 1987 fram till 2000. I 8 år arbetade han sedan som säljare och formuthyrare på Doka Sverige AB innan han gick vidare till Abetong där han haft en roll som säljchef och säljare fram till 2015.

Lars Josefsson

Lars Josefsson

Affärschef Göteborg / Malmö

Tel: 0725-400 911
E-post: lars.josefsson@prefabsystemsyd.se
Göteborgs-kontoret

Lars startade sin yrkesbana som konstruktör på Strängbetong i början av 80-talet. Sedan dess har han testat rollen som kalkylator, projektledare, säljare och sedermera säljchef. Vid sidan av jobbet är sport och resor ett stort intresse. Även privat finns ett intresse för betong och konstruktion då Lars konstruerar och säljer växthus i just betong.

Mårten Holmberg

Mårten Holmberg

Affärschef Småland / Blekinge / Östergötland

Tel: 0725-400 971
E-post: marten.holmberg@prefabsystemsyd.se
Göteborgs-kontoret

Mårten har, efter att ha lämnat familjeföretaget i Småländska Skillingaryd, i olika positioner under 10 års tid arbetat inom BE Group och dess dotterbolag Lecor Stålteknik. Mellan 2013 och 2017 har han arbetat på Strängbetong som Affärsansvarig. Mårten är bosatt i Mölndal och utgår från vårt kontor i Kungsbacka.

Stefan Abrahamsson

Stefan Abrahamsson

Affärschef Göteborg / Borås

Tel: 0725-400 991
E-post: stefan.abrahamsson@prefabsystemsyd.se
Göteborgs-kontoret

Stefan har sedan 2003 arbetat inom Strängbetong på ett flertal olika positioner. Sedan 2010 har han varit affärsansvarig och innan dess planerings-ansvarig, avdelningschef och elementtillverkare. Stefan har ett stort sportintresse och reser gärna. Hemorten är Göteborg.

Gunnar Sjökvist

Gunnar Sjökvist

Projektledare / Byggnadsingenjör

Tel: 0725-400 299
E-post: gunnar@prefabsystemsyd.se
Växjö-kontoret

Gunnar har arbetat inom NCC:s organisation sedan mitten av  80-talet. Han har erfarenheter som arbetsledare och certifierad platschef. Vid sidan av jobbet är idrott ett stort intresse. Gunnar bor med fru och tornårsbarn i Växjö.

Marcus Mohlén

Marcus Mohlén

Projektledare / Byggnadsingenjör

Tel: 0725–409 926
E-post: marcus@prefabsystemsyd.se
Växjö-kontoret

Marcus är utbildad Byggnadsingenjör och har utöver sina universitetsstudier i Växjö tillbringat 6 månader som utbytesstudent på Hong Kong University of Science and Technology. Marcus kommer ursprungligen från Hofors i Gästrikland.

Peter Gustavsson

Peter Gustavsson

Teknisk säljare / Byggnadsingenjör

Tel: 0725-409 933
E-post: peter@prefabsystemsyd.se
Växjö-kontoret

Peter har varit verksam inom produktion och kontrollverksamhet vid Abetong. Under 80-talet var han med och startade upp och drev en smidesfirma men gick 1989 tillbaka till att vara verksam inom Abetong, nu som säljare och projektledare fram till 2015.

Michaela Lindfors

Michaela Lindfors

Administratör

Tel: 0725-400 188
E-post: michaela.lindfors@prefabsystemsyd.se
Växjö-kontoret

Michaela kombinerar sin tjänst som Administratör hos Prefabsystem Syd med jobb som säljare i butik. Hon har mycket erfarenhet inom skönhet & hälsa och driver eget företag vid sidan om där hon inriktar sig på smink och hår. Utanför jobbet är Fitness ett stort intresse för både Michaela och hennes sambo.

Bisnode

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Prefabsystem Syd

UC sigill