Aktuellt


Peter Gustavsson har gått i pension

Posted by on 1:59 in Nyheter | 0 comments

Peter Gustavsson har gått i pension

Efter 2,5 år som en av grundarna och delägare i Prefabsystem Syd gick Peter Gustavsson vid årsskiftet i pension. Hans Lindfors, grundare och vd, driver bolaget vidare i samma anda som de före detta kollegorna byggde sin vision och affärsidé på: en liten oberoende aktör med ett helhetskoncept för prefabricerade stomsystem.

 

– Det känns såklart lite vemodigt att Peter och jag inte gör det här tillsammans längre. Utan Peter hade jag nog aldrig startat denna resa! En resa som hela tiden tar sig lite nya riktningar med tanke på vår utveckling under det senaste året, säger Hans.

Stort tack Peter för spännande och utvecklande år tillsammans. Varmt lycka till med projekten på hemmaplan!

 

Mårten Holmberg, med lång erfarenhet av sälj inom Småland, Blekinge och Östergötland, blir en självklar ersättare till Peter på säljområdet.

Hans Lindfors och Peter Gustavsson, Prefabsystem Syd AB

Hans Lindfors och Peter Gustavsson, Prefabsystem Syd

God Jul och Gott Nytt År!

Posted by on 10:17 in Nyheter | 0 comments

God Jul och Gott Nytt År!

Vilket år! Snabbt har det gått och mycket har hänt. Många nya projekt har sålts in och pågående projekt har avslutats. Det är oerhört givande att vara en del i utmanande projekt. Likväl är det en skön känsla att avsluta och känna sig nöjd med sin insats. Den största förändringen som 2017 har bjudit på är ändå att vi startat upp vårt kontor i Göteborg och har blivit nio underbart kompetenta och härliga människor i vårt team! Det känns fint att ha med sig in i julledighet och vila inför 2018.

Vi vill önska alla er alla; kunder, leverantörer, samarbetspartners och vänner, en fridfull jul! Vår julgåva detta år går till Rädda Barnen och deras arbete för barn i krigsdrabbade områden.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!
önskar alla medarbetare
på Prefabsystem Syd

Göteborgs-kontoret har öppnat!

Posted by on 9:57 in Nyheter | 0 comments

Göteborgs-kontoret har öppnat!

Under hösten har Prefabsystem Syds Göteborgs-kontor tagit form. På papperet men också fysiskt. Våra nya säljare och affärschefer Mårten, Lars och Stefan finns sedan en tid tillbaka på plats i våra fräscha, nyrenoverade lokaler belägna i Kungsbacka.
Kontoret har gott om plats så att vi ska kunna expandera ännu mer och inom en snar framtid är det inte helt otroligt att vi har en eller ett par projektledare med på tåget.

Nya kontoret i Kungsbacka – vi är igång!

Göteborgs-regionen är en stadigt växande marknad och det känns viktigt att finnas representerade på plats för att på riktigt kunna konkurrera om projekten. Med den här satsningen känns det som att vi har tagit ett stort och viktigt kliv framåt i företagets sikte på att bli den självklara samarbetspartnern för prefabricerade stomsystem. Vi är igång – och på gång!

Fräscha, nyrenoverade lokaler med gott om plats för att växa ytterligare

 

Vem har sagt att kontor är tråkiga?

Vi rekryterar och öppnar kontor i Göteborg

Posted by on 10:00 in Nyheter | 0 comments

Vi rekryterar och öppnar kontor i Göteborg

När leveransen av Icon Växjös 21 våningar höga prefabricerade stomme nu är klar siktar Prefabsystem Syd på nästa nivå. Efter bara 2 år i branschen startar Växjöföretaget upp ett kontor i Göteborg. Siktet är inställt på att bli den självklara samarbetspartnern för prefabricerade stomsystem.

”Göteborgsregionen växer och kommer att utvecklas något enormt under lång tid framöver. Vi har ett helhetskoncept som står sig starkt och vill vara en del av den utvecklingen. Med den riktning företaget har tagit under de första två åren i åtanke känns detta som ett självklart steg att ta” säger Hans Lindfors, VD Prefabsystem Syd

För att lyckas med detta har viktiga rekryteringar gjorts. Från Strängbetong kommer tre erfarna säljare, Lars Josefsson, Mårten Holmberg och Stefan Abrahamsson att stärka upp Prefabsystem Syds organisation. Ytterligare rekryteringar av projektledare och konstruktörer kommer att behövas framöver.

”Vi letar efter erfarna personer med stor branschkännedom, som snabbt kan bli självgående” säger Hans Lindfors.

Kontakt
Hans Lindfors, VD Prefabsystem Syd
hans@prefabsystemsyd.se

Bisnode

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Prefabsystem Syd

UC sigill